Algemene voorwaarden

Algemene info/voorwaarden:

 1. Reserveren: via onderstaand formulier kunt u een reservering aanvragen. Wij reageren binnen 24 uur of er plaats is. Reservering wordt vervolgens definitief als 50% van het totaal bedrag binnen 3 dagen na versturing van de factuur wordt aanbetaald.
  -Restbetaling wordt 1 week vóór aankomst voldaan.
  -naast de huurprijs wordt een borgsom van 250 EUR gevraagd.
 2. Annuleringsvoorwaarden: – U krijgt ook het volledige bedrag terugbetaald als u binnen 48 uur na het reserveren annuleert, mits dat minstens 14 dagen voor                                                                aankomst is.
                                                         – als u minstens 30 dagen voor aankomst annuleert krijgt u het volledige bedrag terugbetaald.
                                                         – als u tussen de 7 en 30 dagen voor aankomst annuleert, wordt er 50% van alle nachten terugbetaald.
                                                         – als u minder dan zeven dagen voor aankomst annuleert, worden alle nachten in rekening gebracht.
 3. Toeristenbelasting: de door ons bepaalde huurprijs is inclusief toeristenbelasting
 4. Zwembad: -het is verboden te duiken.
                           -geen glaswerk meenemen binnen de hekken van het zwembad
                           -huisdieren verboden bij het zwembad
                          -er is een hek om het zwembad voor de veiligheid van de kinderen, er is echter
                           geen toezicht. Betreden van het zwembad is op eigen verantwoordelijkheid.
 5.  Rust na 22 uur: wij vragen onze gasten na 22 uur rekening te houden met geluidsoverlast.
 6. Waarborgsom: voor het gebruik van een gite dient een waarborgsom te worden betaald van € 250,- . Deze waarborgsom dient bij de huursom te worden voldaan. Binnen 2 dagen na uw vertrek ontvangt u dit bedrag terug door storting op uw rekening, na aftrek van eventueel te betalen kosten ontstaan door geconstateerde beschadiging tijdens het verblijf.
 7. Gebruik BBQ: het gebruik van een bbq is toegestaan. Het kan echter zijn dat de brandweer verbiedt een bbq te gebruiken in verband met langdurige droogte in het gebied. Graag deze beslissing respecteren!
 8. Roken: in al onze gîtes is roken niet toegestaan. Roken op het terras/tuin is wel toegestaan.
 9. Energie: het normaal gebruik van water en elektra is bij de prijs inbegrepen. Wij vragen onze huurders verantwoord hiermee om te gaan.
 10. Schoonmaak: onze gasten zullen de gite in nette staat aantreffen. Wij verzoeken alle huurders (ook indien de optie schoonmaken is gereserveerd) om de gite bezemschoon achter te laten. Afwasmachine en koelkast schoon en leeg achterlaten. De vuilnisbakken geleegd. Eventueel breukwerk en/of schade graag bij ons melden.
 11. Handdoeken/lakenpakket:  beddengoed kunt u desgewenst zelf mee nemen voor de bedden. Het is ook mogelijk beddengoed en een handdoekenpakket te huren. Een set bestaat uit een hoeslaken, een dekbedovertrek en één (of twee) kussenslopen, een set keukenlinnen, bestaande uit 1 theedoek, 1 handdoek, vaatdoek en badset per persoon bestaande uit 1 badlaken, 1 handdoek.
 12. Huisdieren: het meenemen van 1 huisdier is toegestaan (melden bij reservering in opmerkingsveld). Meerdere huisdieren alleen na toestemming.
 13. Maximaal aantal personen: het maximum aantal personen van de betreffende woning mag niet overschreden worden, tenzij uitdrukkelijk overeengekomen met de verhuurder, wat met meerkosten gepaard kan gaan.
 14. Controle inventaris: de gites worden voor de voor aankomst van de gasten gecontroleerd op aanwezigheid en goed functioneren/evt. aanwezige schade  van alle inventaris.  Indien binnen 24 uur na aanvang van de huurperiode geen melding van onjuistheden is gedaan, wordt aangenomen dat alles in orde bevonden is en is de huurder vanaf dat tijdstip verantwoordelijk voor deze inventaris.
 15. Gegevensbeveiliging: wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
 16. Aansprakelijkheid:  tijdens het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade van of aan zaken dan wel personen, van welke aard ook, tijdens of ten gevolge van het verblijf in de vakantiewoning. wij aanvaarden geen aansprakelijkheid bij het uitvallen of buiten werking stellen van technische apparatuur, nutsvoorzieningen, het niet of deels niet functioneren van internet.
 17. Extra opties: ontbijt/lunchpakketten die tijdens het verblijf gereserveerd worden, kunnen bij vertrek afgerekend worden.

 

 

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht!

13 + 4 =

Contactinformatie:

Les Coquelicots de Dordogne
227, Route du Careyrat
24730 Saint-Julien-de-Lampon

Mail: info@coquelicots-dordogne.nl
Tel: +33788196408 (NL/FR/ENG gesproken)